Hubyarlıların Vakfı'ndan Hubyarlılara Çağrı!

Tarih 18 Kasım 2012, 21:31 Editör

Hubyar Vakfı, 17 Kasım Cumartesi günü yaptığı toplantıda önemli kararlar aldı.

Sevgili Hubyarlılar, Hubyar Vakfı tarafından 17 Kasım Cumartesi günü yapılan bilgilendirme toplantısı oldukça doyurucu ve sağlıklı geçti. Toplantıda vakıf başkanı Halil Patlak vakıf çalışmaları hakkında detaylı bilgiler aktardı, dinleyiciler ise vakıf ve Hubyar çalışmaları hakkında görüşlerini paylaştılar. Toplantıda öne çıkan, Hubyar Vakfı'nın İstanbul'da kalıcı bir mekana kavuşması fikri etrafında oldukça yararlı bilgi paylaşımı oldu. Bu bağlamda, fikrin daha da olgunlaştırılması, detayların tüm yönleriyle konuşulması için tekrar bir toplantı daha yapılması kararlaştırıldı.

Kırk ekmeği ve Senelikler

Hubyar Toplumuna Açık Çağrı Yaklaşık 9 yıldır süren Hubyar Sultan Türbesi davasının kaybedeni yoktur. Hubyar Köyü muhtarlığı ile birlikte tüm H...

BURSA TERMAL KAPLICA GEZİSİ

BURSA TERMAL KAPLICA GEZİSİ BURSA TİARA TERMAL OTELDE 5 GÜN 4 GECE TATİL FIRSATI.