Acil! Kan Bağışı

Tarih 03 Aralık 2012, 16:35 Editör

Turan Balcı için kana ihtiyaç vardır.

Bilindiği gibi Hubyar Vakfı kurucularından Turan Balcı bir süredir sağlık sorunları yaşamaktadır. Bu bağlamda hastanede tedavi gören Turan Balcı için cok acil kana ihtiyaç vardır. Cerrahpaşa Hastanesi'nde tedavi gören Turan Balcı'nın ihtiyacı olan kanı edinebilmesi için hastane kan bankasına gönüllü kan bağışı yapılması gerekmektedir. Takas karşılığı alınan kan için yapılacak kan bağışı kan grubu farketmeksizin verilebilir. Cerrahpaşa Hastanesi Kan Merkezi'ne yapılacak başvuru ile Turan Balcı'ya ait 30005373090 T.C. kimlik numarası verilerek kan bağışından bulunulabilir. Böylece Turan Balcı'nın tedavi gördüğü hastanenin kan merkezinden kan alabilmesi sağlanılır. KAN BAĞIŞININ FAYDALARI * Kemik iliğinin yağlanmasını önleyip, kan yapımı canlı tutulur. * Verilen kanın yerine, anında vücuttan genç hücreler dolaşımına katıldığı için, bağışçı daha dinç ve canlı olur. * Kandaki yüksek yağ oranı düşer. * Kan bağışı kalp krizi ihtimalini %90 azaltır. * Kan bağışlayan kişide baş ağrısı, stres, yüksek tansiyon, yorgunluk gibi rahatsızlıkların giderilmesinde çok büyük katkısı olur. * Kan bağışçısı her kan verdiğinde: * AIDS , Hepatit B, Hepatit C, Sifiliz kan grubu taramasından ücretsiz olarak yararlanmış olur. * Trafik kazasında yaralanan bir kimsenin, kan uyuşmazlığı olan bir bebeğin, kan bulunmazsa ölecek bir hastanın sizin verdiğiniz kanla kurtulmasının, size verdiği manevi duygu ölçüsüzdür. * Bağışınız çok insancıl ve onurlu bir davranıştır. İletişim için; 0532 342 71 12

Hubyar Vakfından birlik okması

Hubyar Vakfından birlik okması Hubyar Vakfından birlik okması