Muhtar adayları ile ilgili açıklamamız

Tarih 16 Nisan 2018, 10:47 Editör

Hubyar köylülerinin dikkatine

Son zamanlarda köyümüz Muhtar adaylık konusu hayli gündem teşkil etmeye başlamıştır. Köyümüze hizmet etmek amacıyla birden fazla aday çıkmasını memnuniyetle karşılıyoruz.

Yaptıkları ve yapacakları adaylık çalışmalarının köyümüze hizmet yarışı olarak yansıyacağı gibi her adayın da ufkunu açacağına inanıyoruz.

Hubyar Vakfı olarak bu adayların hepsine eşit mesafede olduğumuzu beyan ediyoruz. Ancak Vakıf olarak, Vakfımızın destekleyeceği adayı seçimlere birkaç ay kala netleştireceğimizi, Vakfımızın, adaylar arasında demokratik yöntemlerle belirlenecek bir adayı destekleyeceğini de şimdiden bilinmesini istiyoruz.

Bu vesileyle tüm adaylara başarılar diliyoruz.

16.04.2018

Hubyar Vakfı

Yönetim Kurulu adına

Halil Patlak

Ali Sel; Rol çalmaya ve emek hırsızlığına sessiz kalmayacağız

Ali Sel; Rol çalmaya ve emek hırsızlığına sessiz kalmayacağız Hubyar Kamuoyuna duyurumuzdur

Hubyar Köyü Derneği halkı aldatıyor, yalan söylüyor, Hubyar’a hakaret ediyor!

Hubyar Köyü Derneği halkı aldatıyor, yalan söylüyor, Hubyar’a hakaret ediyor! Hubyar Köyü Derneği halkı aldatıyor, yalan söylüyor, Hubyar’a hakaret ediyor!
    DÜĞÜN DAVETİ05 Mayıs 2022

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz