HUBYAR TAKVİMİ DAHA ÇOK ŞEY ÖĞRETİCEZ.

Tarih 15 Aralık 2010, 00:09 Editör

Düğün,Nişan Cenaze vs gibi hubyar'lıları yakından ilgilendiren eş dost günleri bizler için önemli ve ayrılamıyacağımız bir bütünlüğümüzdür.
    Günümüzde malesef bu türlü özel günlerimizi dahi çıkarları için kullananlarımız ve buna boyun eğenlerimiz çıkıyor.
    Böylesine ayrılmaz bütünlüğümüzü eş dost akrabalığımızı sorgulayamayacağımız günlerde kimseye hiçbir şekilde yandaş olmak için baskı yapılamaz yapan düzenciler varsada buna boyun eğilip kulluk edilemez.

Son günlerde ayrıma maruz kalan hubyar'lılar olduğunun ( DAHA ÖNCEDE MESAJ KONUSUNDA YAŞANMIŞ VAKIF OLARAK AYRIM YAPMADAN YOLLAMAYA BAŞLAMAMIZDAN SONRA KISMEN BU AYRIM TELEFON MESAJLARINDA DURMUŞTU) haberini malesef üzülerek aldık   Uzun süreden beri Hubyar'lıların ikilemde kalmaması için, kaldırmış bulunduğumuz HUBYAR'LILARIN TAKVİM ini tekrar yayına alıyoruz.
                       Takvimin yapılış amacı eş dost akraba olan ailelerin komşuların düğünlerinin çakışmaması, Huzurlu ve güzel bir ortamda geçmesidir.
                       Kimseye karşı egomuzu tatmin etme endişesi duymamakta, kimseyi ayırt etmemekteyiz. İstiyen iletişimden telefonla veya 0555 559 51 14 den istiyen ziyaretçi defteri sayfamızdan veya iletişim mesajları bölümümüzden bizlere ulaşabilir, isteklerini yayınlata bilirler.

HUBYAR TAKVİMİ VE CENZELERİMİZ İÇİN TELEFON MESAJLARI AYRIM YAPILMAKSIZIN HİZMETİNİZDE

admin.

NOT: YAZIMIZI VE TAKVİMİMİZİ EKLİYELİ İKİ GÜN OLMASINA RAĞMEN BİRİLERİNE DOĞRUYU GÖSTEREBİLMEKTEN, KİŞİLERİ AYIRT ETMEMELERİ GEREKTİĞİNİ ANLATA BİLMEKTEN DOLAYI HAKLI OLARAK KENDİMİZLE GURUR DUYUYORUZ. ÖĞRETİCEMİZ DAHA ÇOKŞEY VAR. BU HALK BÖLÜNEMEZ.

Arzu edenler üst yazımızda belirtiğimiz adreslerden bizlere ulaşabilirler aksi halde kimseyi malesef kişiler nezdinde zorduruma sokmak istemediğimizden kendi kendimize yazmyoruz. isme gerek yok mail dahi atılması yeterlidir.

Hubyar Toplumuna Açık Çağrı Yaklaşık 9 yıldır süren Hubyar Sultan Türbesi davasının kaybedeni yoktur. Hubyar Köyü muhtarlığı ile birlikte tüm H...

BURSA TERMAL KAPLICA GEZİSİ

BURSA TERMAL KAPLICA GEZİSİ BURSA TİARA TERMAL OTELDE 5 GÜN 4 GECE TATİL FIRSATI.