Kutlama

Tarih 05 Eylül 2012, 15:00 Editör

Murat Kantekin Tokat Vakfı Başkan Yardımcısı oldu.

Hubyar Vakfı kurucusu ve Genel Sekreter Yardımcısı olarak yönetim kurulunda hizmet veren Sn. Murat Kantekin, kurucusu olduğu İstanbul Tokat Vakfı'nda da tekrar yönetime seçildi. İstanbul Tokat Vakfı'nın kuruluşundan bu yana yönetim kurulunda görev yapan Kantekin, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile tekrar yönetim kuruluna seçilerek 'Başkan Yardımcısı' oldu.

Vakfımızda da hizmet veren Murat Kantekin'i kutluyor, başarılar diliyoruz.

HUBYAR VAKFI

Kırk ekmeği ve Senelikler

Hubyar Toplumuna Açık Çağrı Yaklaşık 9 yıldır süren Hubyar Sultan Türbesi davasının kaybedeni yoktur. Hubyar Köyü muhtarlığı ile birlikte tüm H...

BURSA TERMAL KAPLICA GEZİSİ

BURSA TERMAL KAPLICA GEZİSİ BURSA TİARA TERMAL OTELDE 5 GÜN 4 GECE TATİL FIRSATI.