Bilgilendirme

Tarih 05 Eylül 2012, 15:04 Editör

Sitemiz tekrar yayına sunuldu.

Sevgili Hubyarlılar, kısa süre önce yaşanan teknik bir sıkıntıdan ötürü vakfımızın sitesinde -kısa süreli- yaşanan aksaklık giderilerek sitemiz tekrar yayına sunuldu.

Hubyar Ocağı ve Hubyar Vakfı ile ilgili yeni gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Site Yönetimi

Kırk ekmeği ve Senelikler

Hubyar Toplumuna Açık Çağrı Yaklaşık 9 yıldır süren Hubyar Sultan Türbesi davasının kaybedeni yoktur. Hubyar Köyü muhtarlığı ile birlikte tüm H...

BURSA TERMAL KAPLICA GEZİSİ

BURSA TERMAL KAPLICA GEZİSİ BURSA TİARA TERMAL OTELDE 5 GÜN 4 GECE TATİL FIRSATI.