BAYRAM CEMİ

Tarih 23 Ekim 2012, 14:57 Editör

Hubyarlılar bu yıl, Taşdelen Cemevi'nde bayramlaşacak.

Hubyar Vakfı'nın geleneksel hale getirdiği Hubyarlıların bayramlaşması bu yıl Taşdelen Cemevi'nde yapılacak. Hubyar Vakfı tarafından her yıl İstanbul'un bir başka cemevinde yapılan 'Bayram Cemi ve Kurban Lokması' bu yıl, Anadolu yakasında, Çekmeköy ilçesinde bulunan Taşdelen Cemevi'nde gerçekleştirilecek.

Kurban Bayramı'nın ikinci günü, (26 Ekim Cuma) yapılacak olan Bayramlaşma etkinliğinde önce Bayram Cemi yapılacak, ardından da kurban lokması paylaşılacak.

Hubyar Vakfı'nın, Hubyarlılar ve Hubyar'a gönül veren canlar arasında sevgi ve muhabbeti arttırmak için gerçekleştirdiği 'bayramlaşma' etkinliğinde tüm dostlarla buluşmayı diliyoruz. Özü ile, yüreği ile, sevgi ve muhabbetle Hakk'tan dileyen tüm canların bayramı kutlu olsun.

HUBYAR VAKFI

Taşdelen Cemevi:
    Kirazlıdere Mh. Havacılar Cd. Gümüş Sk. Nu:18 Taşdelen-Çekmeköy/İST

Bu haber 2051 defa okunmuştur.

Hubyar Vakfından birlik okması

Hubyar Vakfından birlik okması Hubyar Vakfından birlik okması