DÜĞÜN

Tarih 02 Ekim 2012, 17:19 Editör

Hubyarlıların düğün tarihleri sitemizde yayınlanıyor.

Sevgili Hubyarlılar, son dönemde kentleşme ile birlikte nüfusu hızla artan Hubyar toplumu bu sebeple bazı sosyal etkinliklerinde çakışmalar yaşamaktadır. Hubyar Vakfı olarak, Hubyarlı dostların, düğün, söz, yemek gibi çeşitli sosyal gelişmelerde sorun yaşamaması için, tarihleri daha önceden belirlenen düğünleri sitemizde yayınlıyoruz. Böylece ilerleyen süreç için yapılacak düğün organizasyonlarında gerçekleşecek olası sorunların da önüne geçilmiş olacak.

İlerleyen süreçte yapılacak olan düğünlerle ilgili, sitemizin sağ sütununda bulunan 'Hubyar Takvimi' sekmesinde detaylı bilgiler görülebilmektedir. Tüm Hubyarlı dostlardan, 'ayrım' yapmaksızın, tüm canların düğünlerine katılmalarını, toplumumuz arasındaki sevgi ve dayanışma ortamını sürdürmelerini rica ediyoruz.

HUBYAR VAKFI

Bu haber 1947 defa okunmuştur.

Hubyar Vakfından birlik okması

Hubyar Vakfından birlik okması Hubyar Vakfından birlik okması