Ali Sel; Rol çalmaya ve emek hırsızlığına sessiz kalmayacağız

Site: Hubyar Vakfi
URL: http://www.hubyarvakfi.org.tr/haber_detay.asp?haberID=199

Hubyar Kamuoyuna duyurumuzdur

Rol çalmaya ve emek hırsızlığına sessiz kalmayacağız

31 Mart seçimlerinde seçilerek göreve geldiğim tarihten bu tarafa Köyümüzün sorunları ile ilgili olarak başta Valilik ve Kaymakamlık olmak üzere birçok makama köyümüzün sorunları konusunda gerekli dilekçe verilmiş ve görüşmeler yapılmıştır.

Bizzat Almus Kaymakamlığına köyümüzün;

-          Yarım kalan asfaltlanmasının tamamlanması

-          Köyün içme suyu şebekesinin yenilenmesi ve depolarının bakımının yapılması

-          Eksik olan 18 Mahallenin kanalizasyon alt yapısının yapılması

-          Parke kilit taş yapılması

-          Üç mahallenin yollarının bakımı ve kumlanması

-          Köy yollarındaki virajlara yağmur suyu akışı için boru konması ve virajların genişletilmesi

Konularında dilekçe yazılmış ve Sayın Kaymakam ile başta asfaltlamanın yapılması olmak üzere birçok konuda hemen yapılması konusunda mutabakat sağlanmıştır.

Bu gerçek ve verilen dilekçe ortadayken Köy Derneği ve Eğitim Vakfının bu işleri sanki kendileri yapıyormuş gibi rol çalmalarını ve emek hırsızlıklarını doğru bulmadığımız gibi hizmeti sunacak birimlerin de bu durumdan rahatsızlık duyduklarının bilinmesini isteriz.

Biz Köyümüzün seçilmiş iradesi olarak kurumlarımızda iş birliği halinde köyümüze yapılacak hizmetlerde birlikte çalışmayı tercih ediyoruz. Ancak kimsenin uyanıklığına, şovmenliğine ve emek hırsızlığına da göz yumacak, prim verecek ve sessiz kalacak değiliz.

Bu vesileyle köylülerimize, taliplerimize ve Hubyar Sultan’a gönül verenlere selam ve sevgilerimi sunarım.

Ali SEL

Hubyar Köyü Muhtarı