Hubyarda saya

Açıklama: Son 4 yıldır aralıksız hubyar gençleri tarafından düzenlenen SAYA bu senede bilgi birikim ve destekle büyüyerek Şahkulu sultan dergahında düzenleniyor.
Kategori: Gençlik Komisyonundan Haberler
Eklenme Tarihi: 09 Nisan 2011
Geçerli Tarih: 19 Temmuz 2019, 20:20
Site: Hubyar Vakfi
URL: http://www.hubyarvakfi.org.tr/haber_detay.asp?haberID=56

Ali KANTEKİN(saçlı ali) Öncülüğünde Hubyar vakfı ve hubyar sultan alevi kültür derneği desteği ile geçmişimizi unutmamak adetlerimizi, törelerimizi günümüz koşullarında yapılabilecek en iyi şekilde yapmak, tüm olumsuzluklara rağmen yaşatmak için 4. Sayamızı 9 NİSAN Cumartesi akşamı saat 19:00 da Şahkulu Sultan Derganında gerçekleştireceğiz.
    Sayamıza, Geçmişimizle günümüzü yaşamak, azımsanmayacak önemli değerlerimize sahip çıkmak ve bu güzel birliktelik için tüm canlar davetlidir.

ŞAHKULU SULTAN DERĞAHI...

Merdivenköy Mahallesi
İmam Ramis Tekke Altı Sk.
No:7
Kadıköy/Göztepe
İstanbul

bilgi@sahkulu.com