HUBYAR GENÇLİK YENİ ÇALIŞMA

Açıklama: anket çalışmamızda Geçtiğimiz sonuç açık ara hubyar vakfı gençliği olarak yaptığımız kahvaltılarda nekadar doğru kararlar aldığımızı sizlerin oyuyla birkez daha önümüze sunmuş bulunmakta...
Kategori: Gençlik Komisyonundan Haberler
Eklenme Tarihi: 27 Nisan 2011
Geçerli Tarih: 22 Ekim 2018, 11:23
Site: Hubyar Vakfi
URL: http://www.hubyarvakfi.org.tr/haber_detay.asp?haberID=60

Şimdi yeni bir çalışma ile Hubyar Gençliğini Farklı İki güzel proje ile karşılıyoruz.
Bu projelerde iki seçeneği sitemizin ana sayfasında sağ alt köşesinde ANKET bölümümüzde sizlerin beğenisine ve oylarınıza bırakıyoruz en çok oy alan konuyu ele alıp en kısa sürede hayata geçireceğiz.

1. seçeneğimiz; KAMP, Burda hedefimiz istanbula yakın (şile, ağva,tekirdağ,kemerburgaz vs. gibi kamp olanağı olan güzel biryerimizde 2  gün (cumartesi,pazar) toplu birşekilde kiralıcamız çadırlarla, geceleyip hep birlikte yiyip, eğleneceğimiz gençler olarak uzun saatler türküler ve eğlencelerle geçireceğimiz, tiyatro, yarışmalar söyleşiler gibi aktivitelere yer vereceğimiz bir organizasyon.

2. seçeneğimiz; PİKNİK, günü birlik yapmayı planladığımız pikniğimiz değişik semtlerden kaldıracağımız araçlarımızla sıradan olmamak koşuluyla yine istanbul dışı yakın biryere (abant,şile,ağva vs) erken saatlerde gideceğimiz giderken eğlencenin otobüslerimizde başlayacağı,sanatçıların olacağı türkülerin,ve çeşitli aktivitelerin yer alacağı planlı proğramlı gençliği kapsayan büyük bir organizasyon.