Hubyar Vakfı'ndan Avcılar Belediyesine ziyaret

20 Ocak 2015, 15:04

Hubyar Vakfı yöneticileri Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli'yi ziyaret ettiler.

Hubyar Vakfı Başkan Yardımcısı Hüseyin Yavuz, Yönetim Kurulu Üyesi Narin Kabak, Mütevelli Heyet Üyesi Hüseyin Kelleci ve Sevil Kelleci Belediye Başkanı Benli ile yaptıkları görüşmede Hubyar Vakfı çalışmaları hakkında bilgi verdiler. İstanbul'un tek kadın belediye başkanı olan CHP'li Dr. Benli, özellikle Hubyar Vakfı Kadın Komisyonu'nun çalışmalarından duyduğu mutluluğu ifade etti.

Bu haber 1919 defa okunmuştur.